logo Payroll Talent

Payrolling, de voordelen voor werkgevers

Payroll Talent neemt een hoop tijd en zorgen uit handen zodat u weer fulltime ondernemer kunt zijn. Geniet van de voordelen van payrolling.


Bespaar geld en tijd


U betaalt alleen de gewerkte uren van uw medewerkers. Bij ziekteverzuim zijn de kosten voor Payroll Talent. Geen afdrachten meer aan het UWV, de fiscus en cao-fondsen. Dankzij schaalvergroting en lage overheadkosten verzorgen wij uw personeelsadministratie tegen scherpe tarieven.

Minder risico's


Met payrolling heeft u zekerheid. U bent altijd precies op de hoogte wat uw loonkosten zullen en zijn en werknemers ontvangen hun salaris gegarandeerd op tijd. Tevens profiteren uw werknemers van professionele ondersteuning bij verzuim, reïntegratie en in contacten met officiële instanties. En geen zorgen: al onze overeenkomsten en formulieren zijn juridisch getoetst.

Flexibele contractsvormen


Bij Payroll Talent bent u direct flexibeler in de inzet van werknemers. Als gevolg van de Wet Werk en Zekerheid wordt de periode waarin u 3 contracten aan mag bieden per 1 juli 2015 verkort naar 2 jaar. Daarna bent u verplicht uw medewerkers een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden. Wij bieden u 3,5 jaar extra ruimte voor flexibele personeelsinzet. Na 5,5 jaar heeft uw medewerker recht op een contract voor onbepaalde tijd.

Is Payrolling iets voor mij?

Payroll is geschikt voor alle branches en alle organisaties. Wij adviseren u graag. Neem bij twijfel gerust contact met ons op.


Formele werkgeverschap uit handen


Bij Payrolling geeft u als bedrijf uw formele werkgeverschap uit handen en wordt Payroll Talent juridisch werkgever. De nodige verantwoordelijkheid en risicio’s bij ziekte en arbeidsrechtelijke conflicten zijn dan ook uitbesteed aan Payroll Talent.

U blijft de baas


Maakt u gebruik van payrolling, dan werft u nog steeds uw eigen personeel en blijft de planning en het dagelijkse contact met uw medewerkers uw eigen verantwoording. Kortom: alleen de naam op de loonstrook van uw medewerkers verandert, op de werkvloer blijft alles hetzelfde.

Snel te regelen


Payrolling via Payroll Talent is snel te realiseren en kost u weinig tijd. Wij van Payroll Talent laten u niet voor verrassingen staan. Heeft u nu al vragen? Kijk bij de veelgestelde vragen die werkgevers ons eerder stelden.