logo Payroll Talent

Trends webwinkels

Aan de buitenkant lijken het allemaal gouden bergen. Maar de echte webshop ondernemer weet dat maar 1/3 van de webshop houders er een modaal salaris mee kan verdienen.

E-commerce

De trends van 2017 blijven hun weerklank houden in 2018.

De uitgaven van de consument aan online bestedingen neemt jaar na jaar steeds verder toe. Ook gaan bekende online retailers nu een brick & mortar shop beginnen. En alles met het hetzelfde idee, dicht tegen de klant aan gaan staan en van de aankoop van een product een ervaring maken.

Uitdagingen liggen er in dat de wetgeving in 2018 gaat veranderen. Dat betekent dat hier rekening mee gehouden moet worden bij het aanprijzen van producten. De bescherming van de consument moet zeer serieus genomen worden.

Wat is payrolling voor webwinkels en online marketing bureaus?Plotseling groot succes kan een organisatie explosief laten groeien. Vooral binnen het online speelveld komt dit veelvuldig voor. Het is dan juist voor deze snelle groeiers dat ze adequaat in moeten blijven spelen op hun markt, maar ook dat ze goed moeten letten op hun werknemers.

Er wordt aan alle kanten aan deze werknemers getrokken en dus is het van groot belang dat zij binnen de organisatie hun plek vinden en kunnen groeien.

Hoe werkt payrolling voor webwinkels en online dienstverleners?De verloning van uw medewerkers wordt door ons afgehandeld. Formeel komen uw werknemers dus bij ons in dienst. Hebben uw medewerkers vragen?

Dan kunnen ze bij ons altijd terecht met elke hr vraag. Uiteraard doet u de werving van personeel zelf, wij kunnen u altijd bij staan met wetgeving, cao en personeelsadministratie.

Wat zijn de voordelen van de payrolling voor webwinkels en online marketing bureaus?

Ondernemen in een wereld waar disruptie en ‘fail fast’ standaard is, wil de ondernemer de eigen medewerker vaak meer zekerheid geven om hen aan te kunnen trekken en te kunnen binden. Payroll Talent zorgt er voor dat de medewerkers verzekerd zijn voor ziekte , arbeidsongeschiktheid en de werkloosheidswet. De ondernemer wordt ontzorgt zodat hij of zij zich volledig kan richten op het meedraaien in een sterk veranderende wereld.

Interesse?

Laat u vandaag nog overtuigen van de voordelen van payrolling via Payroll Talent en neem direct contact op. Onze deskundige medewerkers zijn elke dag van 8 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds te bereiken voor uw vragen op 0800 - payroll / 0800 - 7297655.

Wilt u direct een offerte ontvangen, maakt u dan gebruik van ons aanvraagformulier.