logo Payroll Talent

Mee met de marktontwikkeling

Wat is payrolling voor de tankstation- en carwasbranche?
De huidige tankstation- en carwasbranche verandert in veel opzichten. Nieuwe wetgeving vanuit Den Haag en Brussel, olieprijzen dalen en de brandstofverkoop staat onder druk. Met een nieuw cao komen scherpere regels voor tijdelijke contracten. Met deze veranderingen staat u als werkgever voor belangrijke keuzes omtrent de toekomst. Payroll Talent neemt de zorgen voor uw personeel uit handen, zodat u zich volledig op deze keuzes en uw klant kunt richten.

Hoe werkt payrolling voor de tankstation- en carwasbranche?
Payrolling is het uitbesteden van het formele werkgeverschap aan Payroll Talent. Hiermee wordt Payroll Talent juridisch werkgever en wordt daarbij verantwoordelijk voor alle risico's bij ziekte en arbeidsrechtelijke conflicten, maar ook voor het verzorgen van een juiste salarisadministratie. De werving, selectie, planning en het dagelijkse contact met uw medewerkers is en blijft uw eigen verantwoording. Kortom, op de werkvloer verandert er verder niets. Alleen de bedrijfsnaam op de loonstrook verandert en u houdt meer tijd over voor andere zaken.

Wat zijn de voordelen van payrolling voor de tankstation- en carwasbranche?Dankzij payrolling betaalt u alleen de uren die de medewerker daadwerkelijk maakt. Ziekte- of verlofdagen worden niet gefactureerd. Wij gebruiken een vaste omrekenfactor, waardoor uw kosten altijd overzichtelijk zijn. U loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s, zoals bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wij nemen uw personeelsadministratie over: verloning, het verstrekken van loonspecificaties, betaling van loonpremies en werkgeverslasten en ziek- en herstelmeldingen regelen wij.

Interesse?

Laat u vandaag nog overtuigen van de voordelen van payrolling via Payroll Talent en neem direct contact op. Onze deskundige medewerkers zijn elke dag van 8 uur ’s ochtends tot 11 uur s’ avonds te bereiken voor uw vragen op 0800 - payroll / 0800 - 7297655. Wilt u direct een offerte ontvangen, maakt u dan gebruik van ons aanvraagformulier.