logo Payroll Talent

Uw handen vrij voor klanten

De slagersbranche is aan grote veranderingen onderhevig. Het is zaak in te spelen op steeds andere ontwikkelingen. Flexibiliteit van het slagersbedrijf én de werkzame medewerkers is daarbij van groot belang. Momenteel zijn er besprekingen om de ORBA verplicht te maken voor de slagersbranche.
Meer informatie over de ORBA

Voor de slager is alléén een kwalitatief goed stuk vlees verkopen niet meer genoeg. De consument is steeds gevoeliger voor beleving (zien, proeven, ruiken) en duurzaamheid. Men wil meer dan een product en is ook geïnteresseerd in het verhaal eromheen. Zoals gezondheidsaspecten, oorsprong, smaakeigenschappen en bereidingsmogelijkheden. Communicatie tussen de slager en zijn klant is essentieel.
Wat uw strategie ook is: Payroll-Talent kent uw sector en neemt de zorg rondom personeel voor u uit handen.


Wat is payrolling voor slagerijen?


Vraagteken icon
De voedingsmiddelenindustrie heeft te maken met snelle veranderingen. In deze moderne en kennisgerichte bedrijfssector bepalen pieken, dalen en korte lead times het bedrijfsproces. Om het hoofd te kunnen bieden aan deze veranderingen, zoeken producenten doorlopend naar mogelijkheden om slimmer en efficiënter te werken. Payroll Talent helpt u hierbij met payrolling voor slagerijen.

Hoe werkt payrolling voor slagerijen?


Payrolling is het uitbesteden van het formele werkgeverschap aan Payroll Talent. Hiermee wordt Payroll Talent juridisch werkgever en wordt daarbij verantwoordelijk voor alle risico's bij ziekte en arbeidsrechtelijke conflicten, maar ook voor het verzorgen van een juiste salarisadministratie. De werving, selectie, planning en het dagelijkse contact met uw medewerkers is en blijft uw eigen verantwoording. Kortom, op de werkvloer verandert er verder niets. Alleen de bedrijfsnaam op de loonstrook verandert en u houdt meer tijd over voor andere zaken.

Wat zijn de voordelen van payrolling voor slagerijen?


Dankzij payrolling betaalt u alleen de uren die de medewerker daadwerkelijk maakt. Ziekte- of verlofdagen worden niet gefactureerd. Wij gebruiken een vaste omrekenfactor, waardoor uw kosten altijd overzichtelijk zijn. U loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s, zoals bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wij nemen uw personeelsadministratie over: verloning, het verstrekken van loonspecificaties, betaling van loonpremies en werkgeverslasten en ziek- en herstelmeldingen regelen wij.

Speciaal voor Keurslagers

Wij weten dat Keurslagers zonder uitzondering echte vakmensen zijn die hun vak zeer serieus nemen. Dit heeft z'n weerslag op alle onderdelen van het bedrijf, waaronder het personeel. Daarom heeft Payroll Talent een zeer aantrekkelijke regeling voor Keurslagers.
Keurslager logo

Interesse?

Laat u vandaag nog overtuigen van de voordelen van payrolling via Payroll Talent en neem direct contact op. Onze deskundige medewerkers zijn elke dag van 8 uur ’s ochtends tot 11 uur s’ avonds te bereiken voor uw vragen op 0800 - payroll / 0800 - 7297655. Wilt u direct een offerte ontvangen, maakt u dan gebruik van ons aanvraagformulier.