logo Payroll Talent

Werken volgens de regels zonder de administratieve lasten.

Wat is payrolling voor schoonmaakbedrijven?


Schoonmaakbedrijven werken vaak met vast- en flexibel personeel. Het flexibele personeel wordt doorgaans met een oproepcontract aangenomen. Bij ziekte betaalt u het gemiddelde aan gewerkte uren van de laatste 13 weken door. Door gebruik te maken van payrolling kunt u dit voorkomen. U betaalt enkel nog de daadwerkelijk gewerkte uren en Payroll Talent draagt het risico op doorbetaling bij ziekte.

Hoe werkt payrolling voor schoonmaakbedrijven?


Payrolling is het uitbesteden van het formele werkgeverschap aan Payroll Talent. Hiermee wordt Payroll Talent juridisch werkgever en wordt daarbij verantwoordelijk voor alle risico's bij ziekte en arbeidsrechtelijke conflicten, maar ook voor het verzorgen van een juiste salarisadministratie. De werving, selectie, planning en het dagelijkse contact met uw medewerkers is en blijft uw eigen verantwoording. Kortom, op de werkvloer verandert er verder niets. Alleen de bedrijfsnaam op de loonstrook verandert en u houdt meer tijd over voor andere zaken.

Wat zijn de voordelen van payrolling voor schoonmaakbedrijven?


Dankzij payrolling betaalt u alleen de uren die de medewerker daadwerkelijk maakt. Ziekte- of verlofdagen worden niet gefactureerd. Wij gebruiken een vaste omrekenfactor, waardoor uw kosten altijd overzichtelijk zijn. U loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s, zoals bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wij nemen uw personeelsadministratie over: verloning, het verstrekken van loonspecificaties, betaling van loonpremies en werkgeverslasten en ziek- en herstelmeldingen regelen wij.

Interesse?

Laat u vandaag nog overtuigen van de voordelen van payrolling via Payroll Talent en neem direct contact op. Onze deskundige medewerkers zijn elke dag van 8 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds te bereiken voor uw vragen op 0800 - payroll / 0800 - 7297655. Wilt u direct een offerte ontvangen, maakt u dan gebruik van ons aanvraagformulier.