logo Payroll Talent

Nog meer aandacht voor uw klanten.

Wat is payrolling voor de poeliersbranche?


De omzet van de gezamenlijke versspeciaalzaken en poeliers is al geruime tijd aan het dalen. De prijsstijgingen compenseren een zeer sterke volumedaling. De verwachting is dat deze lijn zich de komende jaren zal doorzetten. Gelukkig is er een toplaag in de versdetailhandel die het wel goed doet. Een groot middenveld in de versdetailhandel heeft moeite de ontwikkelingen te volgen, al zijn er zeker wel kansen op dit gebied. Nog meer aandacht voor de klant én een zeer efficiënte bedrijfsvoering zijn de twee belangrijkste zaken om op lange termijn winstgevend te blijven. Hier kan Payroll Talent een belangrijke bijdrage aan leveren.

Hoe werkt payrolling voor de poeliersbranche?


Payrolling is het uitbesteden van het formele werkgeverschap aan Payroll Talent. Hiermee wordt Payroll Talent juridisch werkgever en wordt daarbij verantwoordelijk voor alle risico's bij ziekte en arbeidsrechtelijke conflicten, maar ook voor het verzorgen van een juiste salarisadministratie. De werving, selectie, planning en het dagelijkse contact met uw medewerkers is en blijft uw eigen verantwoording. Kortom, op de werkvloer verandert er verder niets. Alleen de bedrijfsnaam op de loonstrook verandert en u houdt meer tijd over voor andere zaken.

Wat zijn de voordelen van payrolling voor de poeliersbranche?


Dankzij payrolling betaalt u alleen de uren die de medewerker daadwerkelijk maakt. Ziekte- of verlofdagen worden niet gefactureerd. Wij gebruiken een vaste omrekenfactor, waardoor uw kosten altijd overzichtelijk zijn. U loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s, zoals bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wij nemen uw personeelsadministratie over: verloning, het verstrekken van loonspecificaties, betaling van loonpremies en werkgeverslasten en ziek- en herstelmeldingen regelen wij.

Interesse?

Laat u vandaag nog overtuigen van de voordelen van payrolling via Payroll Talent en neem direct contact op. Onze deskundige medewerkers zijn elke dag van 8 uur ’s ochtends tot 11 uur s’ avonds te bereiken voor uw vragen op 0800 - payroll / 0800 - 7297655. Wilt u direct een offerte ontvangen, maakt u dan gebruik van ons aanvraagformulier.