logo Payroll Talent

Meer knippen en minder administreren.

Wat is payrolling voor kappers?Het aantal kappersvestigingen neemt al jaren toe. Hierdoor neemt de concurrentie toe. Vanwege deze concurrentie wijzigen veel kappers met personeel de openingstijden. Dit doen ze op basis van de behoefte van de klant (avonden, vrijdag en zaterdag). Daarnaast breiden veel kapsalons het dienstenpakket uit met schoonheids- en nagelverzorging, visagie en zonnebanken. Ook kent uw branche een hoog personeelsverloop. Payroll Talent neemt de zorgen voor uw personeel uit handen zodat u zich volledig op uw klant kunt richten.

Hoe werkt payrolling voor kappers?


Payrolling is het uitbesteden van het formele werkgeverschap aan Payroll Talent. Hiermee wordt Payroll Talent juridisch werkgever en wordt daarbij verantwoordelijk voor alle risico's bij ziekte en arbeidsrechtelijke conflicten, maar ook voor het verzorgen van een juiste salarisadministratie. De werving, selectie, planning en het dagelijkse contact met uw medewerkers is en blijft uw eigen verantwoording. Kortom, op de werkvloer verandert er verder niets. Alleen de bedrijfsnaam op de loonstrook verandert en u houdt meer tijd over voor andere zaken.

Wat zijn de voordelen van payrolling voor kappers?


Dankzij payrolling betaalt u alleen de uren die de medewerker daadwerkelijk maakt. Ziekte- of verlofdagen worden niet gefactureerd. Wij gebruiken een vaste omrekenfactor, waardoor uw kosten altijd overzichtelijk zijn. U loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s, zoals bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wij nemen uw personeelsadministratie over: verloning, het verstrekken van loonspecificaties, betaling van loonpremies en werkgeverslasten en ziek- en herstelmeldingen regelen wij.

Interesse?

Laat u vandaag nog overtuigen van de voordelen van payrolling via Payroll Talent en neem direct contact op. Onze deskundige medewerkers zijn elke dag van 8 uur ’s ochtends tot 11 uur s’ avonds te bereiken voor uw vragen op 0800 - payroll / 0800 - 7297655. Wilt u direct een offerte ontvangen, maakt u dan gebruik van ons aanvraagformulier.