logo Payroll Talent

Spannende tijden voor bakkerijen

De bakkerijbranche is aan grote veranderingen onderhevig. Het is zaak in te spelen op steeds andere ontwikkelingen. Flexibiliteit van het bakkersbedrijf én de werkzame medewerkers is daarbij van groot belang.

Kansen zijn er voldoende: de consument eet en geniet minder buiten de deur en meer thuis. Dit biedt de ambachtelijke bakker extra kansen. Verder stijgt de behoefte van de consument naar gezonde voeding. Dit biedt mogelijkheden op het gebied van dieet-, biologische-, glutenvrije- en suikervrije producten.


Wat uw strategie ook is: Payroll-Talent kent uw sector en neemt de zorg rondom personeel voor u uit handen.

Wat is payrolling voor bakkerijen?De industriële bakkerijen hebben de wind in de rug gevoeld. En ook de ambachtelijke bakkers zijn positief over de toekomst. Daarbij komt wel dat digitalisering van bedrijfsprocessen en ook internetverkopen steeds meer trending worden. De bakker van nu moet goede keuzes kunnen maken om met de tijd en de doelgroep mee te gaan. Naast het aanbieden van gezondheidsproducten, verkent de ondernemende bakker ook mogelijkheden om bijvoorbeeld een lunchroom in de bakkerij te beginnen. Het zogenaamde ‘blurring’. Voldoende mogelijkheden voor de bakker om slimmer en efficiënter te werken. Payroll Talent helpt u hierbij met payrolling voor bakkerijen.

Hoe werkt payrolling voor bakkerijen?Payrolling is het uitbesteden van het formele werkgeverschap aan Payroll Talent. Hiermee wordt Payroll Talent juridisch werkgever en wordt daarbij verantwoordelijk voor alle risico's bij ziekte en arbeidsrechtelijke conflicten, maar ook voor het verzorgen van een juiste salarisadministratie. De werving, selectie, planning en het dagelijkse contact met uw medewerkers is en blijft uw eigen verantwoording. Kortom, op de werkvloer verandert er verder niets. Alleen de bedrijfsnaam op de loonstrook verandert en u houdt meer tijd over voor andere zaken.

Wat zijn de voordelen van payrolling voor bakkerijen?Dankzij payrolling betaalt u alleen de uren die de medewerker daadwerkelijk maakt. Ziekte- of verlofdagen worden niet gefactureerd. Wij gebruiken een vaste omrekenfactor, waardoor uw kosten altijd overzichtelijk zijn. U loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s, zoals bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wij nemen uw personeelsadministratie over: verloning, het verstrekken van loonspecificaties, betaling van loonpremies en werkgeverslasten en ziek- en herstelmeldingen regelen wij. En wilt u professionele beoordelingsgesprekken laten voeren met uw medewerkers? Ook dat hoort bij onze dienstverlening.

Interesse?

Laat u vandaag nog overtuigen van de voordelen van payrolling via Payroll Talent en neem direct contact op. Onze deskundige medewerkers zijn elke dag van 8 uur ’s ochtends tot 11 uur s’ avonds te bereiken voor uw vragen op 0800 - payroll / 0800 - 7297655 . Wilt u direct een offerte ontvangen, maakt u dan gebruik van ons aanvraagformulier.